Microblading

Wenkbrauwen

 

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar inndien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de microblading / hairstroke techniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

 

Microblading / Hairstroke

 

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode NEW 3D hair strikes met mesjes. Het ziet er heel natuurlijk uit is niet te onderscheiden van echte haartjes.

Bij deze techniek maak je als het ware krasjes in de huid waarna het pigment in de huid achterblijft. Het is totaal nieuwe techniek en haartjes ziet er echt messcherp uit. Met deze techniek beheers je een precisie die met een bewegende naald niet bereikbaar is.  

  

                                                                                             

Fotogalerij